Negoiță anunță cui îi va preda clubul


Negoiță a anunțat într-un interviu pentru gsp.ro care sunt planurile sale cu Dinamo în următoarea perioadă.

– OK, deci care sunt variantele care mai stau în picioare?
– Nu s-a confirmat nimic, din păcate, în condițiile în care clubul arată foarte bine. Unii nu vor să se complice. Legat de asta, chiar la voi, în GSP, am văzut, fără să avem noi vreo contribuție, un articol acum câteva luni. Un raport despre cluburile din Liga 1 în care Viitorul stătea cel mai bine, pe locul doi nu mai știu exact cine era, parcă FCSB, iar pe locul trei eram noi. Erau cifre și informații scoase de pe site-ul Ministerului de Finanțe. Adică sută la sută reale! Alte cluburi gen CFR și nu mai știu care erau la polul opus când vine vorba de datorii. În fine, trecând peste, din păcate nu s-a confirmat vreo discuție care să aibă vreo finalitate.

– Ce soluții aveți?
– Am ajuns la concluzia că singura soluție ca Dinamo să aibă continuitate ar fi suporterii.

„ȚIRIAC ȘTIE SĂ IA, NU SĂ DEA!”

– Să spunem că planul propus de dumneavoastră va avea succes, vă vedeți contribuind și dumneavoastră din poziția de simplu cotizant?
– De cotizat, eu voi cotiza și nu voi fi simplu cotizant, ci voi fi un cotizant mai mare. Aș fi făcut lucrul acesta de mai multă vreme dacă nu aș fi stat după alții. Am vrut să dăm șansa ca acest club să fie preluat de un om. Nu s-a putut, acum văd această variantă fezabilă. De ce nu ar vrea măcar 100.000 de dinamoviști să fie acționari, cu doar 20 și un pic de lei pe lună, timp de câțiva ani?

Previous Dusan Uhrin a primit o veste bună. Când revine Fabbrini
Next Mircea Lucescu a dat răspunsul în ce privește naționala

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *