Negoiță, anunț uriaș! Vinde clubul unui român în maximum o lună și e ironic cu Rednic


Dinamo a continuat luni seară la Ovidiu sezonul negru abia încheiat. Suporterii s-au răfuit cu conducerea, au întrerupt meciul vreme de 20 de minute. Ionuț Negoiță a anunțat în această dimineață că este în tratative avansate să vândă clubul, fiind o chestiune de zile până se va parafa afacerea!

”Negociez cu trei entități, iar în maximum o lună Dinamo va avea alt proprietar. Sunt români, dar nu pot dezvălui mai mult. O să vedeți că n-o să mai fiu la Dinamo! Poate după mine vor fi performanțe. Dacă fanii vor ca Dinamo să aibă un viitor strălucit, să lupte pentru stadion. Gata, nu vor mai avea pe cine să înjure.

Am fost supărat după meci, îl consider un accident, s-au mai întâmplat și înainte. Și Real Madrid a pierdut cu 5-0. Au venit jucători testați, consider că cei ce se ocupă au făcut o treabă bună. Mă uitam pe foaie, dar 4 erau din echipa veche. N-a adus Rednic astă-iarnă o căruță de jucători și s-a rupt căruța?!

Le-am dat mână liberă antrenorilor, să-și aducă jucători, au făcut morișcă din ei, cu impresarii proprii. Au plecat 100, au venit 100 de jucători, tot eu sunt de vină? Terminăm pe 9 și tot eu sunt de vină? Nu suntem normali la cap?
Fanilor le-am dat posibilitatea să ia acțiuni, să conducă acest club. Discutam cu conducerea celor de la Bilbao, 40-50.000 de socios plătesc pentru club. Dacă plăteau și fanii dinamoviști măcar 100 de euro, atunci aveau posibilitatea să conducă. E mai complicat ca eu să duc de unul singur această echipă. Am dus-o destul.

Suntem nemulțumiți, foarte bine, dar ce facem? Dărâmăm și ce este construit acum? Nu mă așteptam ca oamenii să nu înțeleagă unele realități. Lumea e pasivă când stadionul e blocat, pe oameni nu-i interesează”, a declarat Negoiță la emisiunea GSP Live.

Citește și:

Rednic mitraliat: ”Era să ne ducă lângă Rapid!”. Fanii luați dur: ”Nebunii ăștia vor primi ce merită”

-->
Previous Măsuri și amenzi după scandalul de la Ovidiu
Next Rednic mitraliat: ”Era să ne ducă lângă Rapid!”. Fanii luați dur: ”Nebunii ăștia vor primi ce merită”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *