Negoiță, anunț după dezastrul cu FCSB despre ce o așteaptă pe Dinamo


Ionuț Negoiță a vorbit la finalul meciului cu FCSB, 0-3, despre viitorul clubului din Ștefan cel Mare și a criticat dur fotbaliștii săi. De asemenea, a dat detalii despre vânzarea clubului.

”Mă simt prizonier într-o poveste…le-am spus tuturor să găsească o soluție, toată lumea comenta, dar de făcut, mai puțin. Suporterii s-au implicat, le-am promis că până în primăvară rămân și fac tot ce pot. Încă ei nu se decid să preia pachetul majoritar. Le-am explicat de mai multe ori că trebuie găsită o soluție, eu fac parte din trecut și din păcate, nu se concretizează lucrurile.

Pe partea fotbalistică, mă doare și cred că înainte să plângă Grigore e bine să se fi concentrat pe fotbal și nu să facă greve și anumite lucruri pe care nu le fac fotbaliștii profesioniști. Toată lumea are pretenții, vor salarii mari. Bugetul a fost de play-off, nu e vina mea că s-a ajuns în play-out. Putem pasa responsabilitate, poate influența anunțul că vând clubul, dar niște fotbaliști profesioniști își văd de treaba lor.

Cei care vor să aibă Dinamo, și eu vreau, dar nu să mai duc în spate toate cele. Domnul Lucescu a zis să mă dau la o parte, m-a și sunat, îl aștept la Dinamo să se implice, i-am zis să vin să-i arăt cifre. Vorbește în continuare fără rost. Să vină să vadă realitățile, să se implice.

Citește și:

Cornel Dinu, nemilos: ”Nici măcar nu seamănă cu Pinocchio”

Previous Prima explicație după dezastrul cu FCSB: ”Nu ne-am revenit”
Next Negoiță a sunat după meci un antrenor să vină să salveze Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *