Negoiță, anunț de ultimă oră despre vânzarea clubului: „Singura variantă”


Ionuț Negoiță a dat astăzi detalii la Digi Sport despre cum decurg negocierile cu spaniolii.

”Lucrurile nu sunt deloc aproape de a fi rezolvate cu spaniolii. Noi am făcut toate eforturile, am furnizat toate documentele, am lăsat de dragul de a fi bine, dar, între timp, ei vor și mai multe chestiuni. Unele dintre ele nu pot fi nici măcar tehnic implementate.

Le-am spus colegilor mei să stea de vorbă, să informeze reprezentanții suporterilor, care sunt acționari. Fotbalul e pentru suporteri, nu pentru mine, ei s-au implicat, ei au fost finanțatorii clubului în ultima perioadă.

Am căzut de acord cu suporterii pentru cedarea acțiunilor, dar ei au zis să punem pe stand-by tranzacția, în speranța că va veni un investitor. Ei vor fi informați despre condițiile care li se impun, dacă acceptă, eu cedau contra sumei de un leu restul de acțiuni.

Sunt informați, se lucrează la un plan de austeritate pentru perioada următoare, până când va apărea, știu eu, o minune. Sunt datorii de 3.000.000 de euro, ar trebui să vină cineva care măcar să acopere datoriile.

Dacă nu, trebuie să facă eforturi în continuare și să ajungă la cei 10.000 de membri, dar este probabilitatea să moară pacientul între timp. Suporterii s-au mișcat foarte bine, pasul următor acesta ar fi, să preia pachetul majoritar de acțiuni, cam aceasta este singura variantă pentru Dinamo, din păcate. Aștept să văd reacția lor”, a declarat Ionuț Negoiță, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Citește și:

Starea de alertă pe înțelesul tuturor: terasele deschise, anumite magazine, ce-ți trebuie ca să revii în țară + Amenzi

-->
Previous Dinamo se va reuni mâine la Săftica fără un om extrem de important
Next Un fost dinamovist din națională: ”Aș schimba soarta lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *