Negoiță acuzat: ”Nu mai am ce vorbi cu el! Cu ei aș fi luat campionatul”


Unul dintre fotbaliștii remarcabili din istoria clubului, fost căpitan al roș-albilor, campion ca antrenor cu Dinamo în 2004, Ioan Andone și-a închis cercul la echipa din Ștefan cel Mare în februarie 2017. A fost demis, după două tentative nereușite, a fost adus Cosmin Contra care a dus Dinamo în play-off și pe locul 3 în campionat.

Ando nu-l iartă pe Ionuț Negoiță, acuzațiile sunt dure, într-un interviu acordat GSP: ”S-au vândut jucători de peste 4 milioane de euro înainte de play-off. Măcar de-ar fi investit două milioane, altă față ar fi avut echipa. Dar iei 4 milioane de euro și tu-mi dai mie copii de la Divizia C, de la echipa a doua. Asta e nimereală, e la noroc! La fotbal trebuie să gândești afacerea, să ai un plan. N-am mai discutat cu Ionuț Negoiță. Aveam o clauză de reziliere de 150.000 de euro, că tot declara Mutu că stăteam pentru banii ăia, am renunțat la ei. Ce să mai vorbesc cu Negoiță? Dacă-i luam banii, mai vorbeam cu el. Așa, nu mai am ce vorbi! Eu am avut ofertă în perioada aia și dacă aș fi plecat trebuia să achit tot 150.000 de euro. Negoiță mi-ar fi luat banii! Nu trebuia să-l iert nici eu, trebuia să-i iau toți banii din contract, că eu m-am făcut de râs la Dinamo, cu politica asta de a vinde tot ce era mai bun și de a aduce jucători după televizor. N-aveam ce căuta acolo”

”Am mai adus și eu: Nemec, Penedo, Romera, Mahlangu, Nistor. Dar mi-a vândut cinci titulari în timpul campionatului! Cum să faci performanță așa? Mi-au dispărut Rotariu, Anton, Mevlja, Marc și Vali Lazar. Cu ei și cu ce am mai adus aș fi luat campionatul! M-am dus fără să pun condiții, am acceptat contractul pe care mi l-a oferit Negoiță și el mi-a vândut jucătorii. Păi, cum să mai vorbesc cu un om ca ăsta?”, a mai reacționat Ando.

Citește și:

Rivaldinho revine in Liga 1! Va fi adversarul „câinilor”

-->
Previous ANALIZĂ Cum s-au descurcat achizițiile lui Dinamo în primul amical. Cine a impresionat
Next Rivaldinho revine in Liga 1! Va fi adversarul "câinilor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *