Negoiță acuză: ”Dinamo e cel mai urât club din România”


Ionuț Negoiță a spus că el este dinamovist și de aceea a dorit să investească la gruparea roș-albă. A vorbit de jocuri culise, mai ales îndreptate împotriva clubului din Ștefan cel Mare.

”Au fost domenii în care am luptat contra curentului și-am reușit. Poate nu în fotbal. Din punct de vedere financiar, îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut niciodată probleme. Fac și acum bani. Dar merită stresul, supărarea, să mai implic bani în fotbal? Și n-am găsit niciun argument. Nu e vorba de meci, de moment. Cam 4 ani am făcut maximum posibil să văd cum funcționează sistemul.

Niciun domeniu nu e simplu, crezând că va fi doar lapte și miere. Îmi place să intru în lupte, dar am realizat că n-am nicio șansă. E mult prea complicat. Jocuri de culise? Da. Dinamo are foarte mulți dușmani, cei mai mulți dușmani din România. Este o echipă foarte urâtă! Cum scoate un pic capul, cum se strâng… La alte echipe, care contează, sunt trasee bătătorite, cărări făcute, mă refer la grupări de tradiție care vor să fie sus.

Construind mult la viața mea, nu poți construi ceva adevărat pe mocirlă. Arbitrajul? Ce să discuți, ei sunt Dumnezei, nu ai voie să spui nimic, altfel te bagă la comisii.

Apoi, atacuri din interior, oameni ce se dau dinamoviști, aruncă mizerii fără să clipească. Atunci am zis: Gata! Nu, dacă am intrat la Dinamo într-o situație pe viață și pe moarte, a fost doar pentru Dinamo. Am spus că nu trebuie să-mi asum și alte riscuri, nu vedeam de ce. Ce să caut eu la Rapid? Nu sunt rapidist, sunt dinamovist. Nu pot investi la un alt club.

Am stat mult timp cu mâinile în sân, am crezut că va fi bine. Nu cred că fotbalul românesc s-a schimbat în bine. Uitați-vă la fiecare etapă ce scandaluri sunt cu arbitrajele! De ce nu s-a introdus VAR-ul de atâția bani. Spun mult mai puține decât văd. Dar sunt genul care spune lucrurilor pe nume”, a reacționat Negoiță la DigiSport.

Citește și:

Procesiune de Florii la Mănăstirea Radu Vodă. PS Timotei Prahoveanul: ”Aceleași planuri”

-->
Previous Revenire importantă la Dinamo plus o problemă care poate fi rezolvată
Next Cornel Țălnar atacă DUR conducerea DDB: „Ei au nevoie de amatori”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *