Negoiță a mutat decisiv unde-l interesa cel mai mult


Ionuț Negoiță a reușit să facă în așa fel încât să-și reatragă suporterii de partea asta, aceeași suporteri care pe 4 iunie 2019 îi aduceau o cruce la hotel cu numele său și datată 3 iunie 2019. Patronul ”câinilor” a reușit în jumătate de an să-i facă pe fani să renunțe definitiv la protest după ce Mircea Rednic a fost dat afară și să ”uite” faptul că de cel putin trei ani Dinamo se zbate în mediocritate și nici în acest an nu este sigur play-off-ul.

Primul pas a fost să-l angajeze pe Florin Prunea, pe care s-a bazat că o să reușească să readucă pacea cu fanii. Dar din păcate pentru patronul de la Rin această încercare a fost total nereușită.

Era previzibil că patronul ”câinilor” nu va vinde echipa din Ștefan cel Mare, dar anunțul conform căruia Dinamo poate ajunge în faliment dacă nu vine cineva să cumpere clubul sau suporterii nu se mobilizează, i-a readus pe fani alături de echipă și la masa negocierilor cu Negoiță pentru a prelua un pachet de acțiuni în funcție de câți bani vor reuși să strângă. Și de unde până în luna octombrie fanii au pus tot timpul presiune pe Negoiță să plece de la Dinamo, acum au reușit să se înțeleagă și să încerce împreună să pună osul să salveze echipa.

Inițiativa suporterilor este lăudabilă și am mai scris că dacă 100.000 de oameni ar contribui cu doar 48 de euro pe an pentru echipă, cam cât costă un bilet la un meci important din străinătate, s-ar strânge un buget suplimentar de 4,8 milioane de euro și Dinamo chiar s-ar putea bate la titlu an de an cu acești bani!

Negoiță n-are nimic de pierdut în această colaborare. Și-a readus fanii de partea sa și poate găsi și un partener de afaceri serios pentru Dinamo în viitor.

Citește și:

-->
Previous Borcea, prezent într-un filmuleț care face înconjurul lumii
Next 6 luni fără Rednic. Previziunea antrenorului s-a adeverit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *