Negoiță a ieșit din bârlog și spune ce a vorbit cu Cortacero: ”M-a sunat”


La Dinamo situația financiară este din ce în ce mai grea, Negoiță cedând practic acțiunile fără să-și ia nicio măsură de siguranță că echipa va avea o soartă mai bună decât în perioada sa. Fostul acționar majoritar a explicat cum vede el în acest moment clubul și a dezvăluit ce a discutat cu Pablo Cortacero.

”Am învățat că nu am ce căuta în fotbal. S-a reconfirmat proverbul românesc: nu intra în troacă, că te mănâncă porcii. Fotbalul este ca un iceberg, se vede foarte puțin față de ce este în realitate. A fost o experiență în care am avut foarte mult de învățat, o experiență perdantă.

Lucrurile sunt evidente, sunt clare, nu avem ce discuta. Am predat cu subiect și predicat de la acțiuni la contabilitate. Într-adevăr, am mai lăsat o păsuire pe partea de birouri, am tot sperat, am înțeles că aveau o înțelegere cu Marica. Le vom tranșa, în principiu era finalul anului ca termen maximal, dar vedem dacă îi mai putem lăsa o lună.

Nu s-a plătit chirie, aici au fost doar promisiuni și atât. Am făcut acest lucru pentru Dinamo, vin sărbătorile și am tot sperat. Poate vin cele cinci milioane din mărirea de capital și ni se plătește și nouă chiria. În principiu ar trebui să se mute oricum”, a declarat Ionuț Negoiță pentru sport.ro.

Citește și:

Efectele minciunilor lui Cortacero: ”Am alergie la miercuri și la vineri”. Cum ar fi să bage banii

Previous Diego Fabbrini are planuri mari și spune ce șanse sunt să plece: ”Am”
Next Negoiță explică cum a ajuns clubul la Cortacero: ”Dinamo este tocată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *