Negoiță a găsit cumpărător: ”Pot lua clubul”


Negoiță pare hotărât să vândă Dinamo și pare că a și găsit soluția optimă. Se pare că Fondul de Investiții spaniol e hotărât să preia Dinamo.

”Fondul de investiții cu care colegii mei au fost în discuții de vreo două săptămâni a făcut în weekend o propunere ciudată. Ni s-a zic ”Domnule, luăm clubul, dar trebuie plătite toate datoriile și salariile la zi”. Eu dau clubul cu un leu ca să își asume ei restul, să achite salarii și datorii.

Discutăm unde se poate discuta. Dar dacă spuneți: Puneți voi banii ca să fie bine, atunci nu mai vorbim. Am discutat ieri cu spaniolii și, când au văzut că există interes, s-au resuscitat. Eu zic că s-a ajuns la o formulă de compromis. Acum să vedem dacă se va finaliza. Rămâne de văzut. Oamenii sunt din filmul care trebuie și sunt implicați în fotbal. Au bani și au renunțat la ideea de a plăti noi tot.

Ei voiau să ne ocupăm noi de toate datoriile. Oameni buni, să nu ne luăm la mișto. Dar s-a găsit formula de compromis. Ei spun că sunt hotărâți să cumpere clubul și că au bani.

Citește și:

Cum vede Arafat ceea ce va urma după 15 mai: ”Aceste activități le vom relaxa”

Previous UNIRE Primul pas făcut pentru salvarea lui Dinamo
Next Varianta Antalya discutată de un conducător dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *