Negoiță a crescut prețul lui Dinamo. Cu cât vindea anul trecut și cât cere acum


Așa cum am anunțat zilele trecute, Ionuț Negoiță nu mai este extrem de interesat să vândă clubul din Ștefan cel Mare. Chiar și în această vară a luat 500.000 de euro pe May Mahlangu, fără să investească niciun ban în aducerea de jucători. Toți fotbaliștii care au sosit în Ștefan cel Mare au venit liberi de contract și au plecat 17 jucători, cu tot cu cei împrumutați.

”Este dispus să plece în orice moment dacă se găsește cineva care să-i ofere suma respectiva de bani. A trasat anumite sarcini conducerii clubului. Este dezamăgit și nu-l mai interesează nimic din ce se întamplă la echipa. În acest moment clubul trebuie sa se autofinanțeze”, declara Ionel Dănciulescu la Digi în noiembrie 2017.

Ionuț Negoiță a ieșit și el public după rușinea din noiembrie cu Viitorul Constanța, 0-4 pentru constănțeni, să anunțe că este dispus să vândă oricui.

„Am investit în jurul a 13 milioane de euro. Cine vine trebuie să dea două milioane mie și două milioane către domnul Badea. Din păcate n-am putut achita acea datorie. Deci sunt 4 milioane de dat. Datorii mai sunt de 800-900 de mii de euro. Voi rămâne alături de Dinamo cu sufletul și dacă pot face ceva pentru acest club. O să am o discuție și cu domnul Badea, să văd ce părere are despre preluarea echipei.

Clubul va fi condus de acum și până voi pleca de cei din actuala conducere. Până în vară bugetul este asigurat, nu este nicio problemă. Dacă nu se găsește finanțator, echipa va fi ceva în genul Astrei, să se autofinanțeze. Dar noi avem mai mulți fani și am încrederea că se poate face mai mult. În seara asta eu anunț oficial că mă retrag”, a zis Ionuț Negoiță pe 13 noiembrie 2017

Între timp, prețul echipei din Ștefan cel Mare a crescut. Președintele clubului a anunțat cu cât este dispus Negoiță să vândă doar 51% din acțiuni.

“S-au emis actiuni nominale, aproximativ 44 de milioane de actiuni, astfel ca pretul pentru intreg pachetul de actiuni este de 10 milioane de euro. CIne doreste 51% din actiuni, trebuie sa vina cu suma de 5 milioane de euro. Acesta este pretul cerut de Ionut Negoita in momentul de fata”, a declarat Alexandru David pentru dinamo1948.club.

Citește și:

Cum au fost din nou păcăliți fanii lui Dinamo

-->
Previous Cum au fost din nou păcăliți fanii lui Dinamo
Next Un fost șef dinamovist e foarte aproape să dea un mare tun imobiliar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *