Negocierile cu Șerdean continuă și miercuri


-->
Negocierile dintre Șerdean și posibilii investitori par a fi fără sfârșit. Acest lucru se întâmplă deoarece acționarul majoritar nu renunță ușor la pachetul său de acțiuni.

UPDATE 17:30 / Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo se reiau miercuri
Din informațiile
GSP.ro, părțile nu au ajuns la niciun consens până acum și vor relua mâine dimineață discuțiile. Șerdean a rămas fidel ideilor sale de a tergiversa tratativele.

Reprezentanții potențialilor investitori au transmis că au răbdare, însă nu sunt satisfăcuți de modul în care decurg discuțiile, ceea ce ar putea periclita prelua pachetului de acțiuni. Oricum, indiferent de situația „pachetului”, unii dintre oamenii de afaceri cooptați de Dorin Iacob vor veni ca sponsori.

UPDATE 14:00 / Șerdean tergiversează închiderea afacerii
Oficialii dinamoviști au semnale din partea lui Dorin Șerdean că ar agrea cedarea acțiunilor, doar că acționarul majoritar încă tergiversează închiderea afacerii, în speranța de a obține un preț cât mai bun pe ceea ce „deține”.

Reprezentanții investitorilor speră ca până mâine să se ajungă la un rezultat! La nivel financiar, Dorin Șerdean mai are o cerere foarte interesantă, pe lângă suma de 550.000 de euro ce s-ar împărți între el, Pablo Cortacero, Cornel Țălnar și Toma Săpașu.

Astfel, conform Playsport, Șerdean dorește ca orice investitor care preia Dinamo să vireze o sumă de minim două milioane de euro în conturile clubului, o garanție pentru a evita episodul „Cortacero”.

Citește și:

Flavia Groșan, impresionată de nunta lui George Simion: ”Haiducul meu”

Previous Dinamo a primit vestea cea mare
Next Ce fost portar a ajuns la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *