Nedelcearu: ”Trebuie să avem grijă la Florinel Coman!”


Ionuț Nedelcearu și Dan Nistor nu se tem de confruntarea cu Viitorul lui Gică Hagi și consideră că Dinamo are șanse mari de a învinge diseară.

”Este un meci greu, Viitorul a stat foarte mult pe prima poziție și va vrea să revină acolo, de aceea va fi dificil pentru noi. Au fost dueluri frumoase pentru că mereu s-au marcat goluri multe. Trebuie să avem grijă la Coman pentru că este un jucător cheie la Viitorul”, a declarat Ionuț Nedelcearu. El a trecut peste episodul personal de la naționala de tineret, cel cu băutura în avion: ”E un capitol închis pentru mine, învăț din greșeli și acum este important viitorul pentru mine”.

Dan Nistor a vorbit despre faptul că roș-albii au doar o singură remiză și 5 înfrângeri în partidele de pe teren propriu cu formația constănțeană.

”Nu e neapărat un complex. În ultimul meci dacă era un 4 sau 5-0 nu se supăra nimeni. N-a vrut mingea să intre atunci și ne-au învins pe final, 2-1. Trebuie să depășim acest moment, să câștigăm aici în Ștefan cel Mare pentru că avem nevoie neapărat de această victorie. N-avem nicio presiune, vrem să câștigăm fiecare meci din acest campionat. Și atunci vom trage linie și vom vedea unde vom fi”, a declarat Dan Nistor.

Dacă steliștii vor fi cei mai mare fani ai dinamoviștilor în această seară, pe ”câini” nu-i interesează alte rezultate.

”Noi n-o să ținem cu CFR-ul. Noi o să ținem cu noi. Sperăm să câștigăm noi pentru că nu ne interesează ce se întâmplă la alte meciuri.” a încheiat mijlocașul dinamovist.

Citește și:

Nistor: ”Suporterii vor o casă frumoasă și curată”

-->
Previous Nistor: ”Suporterii vor o casă frumoasă și curată”
Next Și arbitrul le poartă noroc ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.