Nedelcearu se alătură și el campaniei F230


Ionuț Nedelcearu a plecat de la Dinamo în urmă cu 5 ani, când nici nu împlinise 22 de ani. Fundașul este ultimul transfer pe care echipa lui Burcă a obținut o sumă importantă de pe urma unui jucător crescut de Dinamo.

Acesta este considerat unul dintre idolii noii generații, deoarece a rămas mereu alături de echipa alb-roșie, fiind tot timpul prezent atunci când se apelează la el. Ultima lui acțiune constă în completarea formularului 230

Comunicatul PCH

Avem nevoie de BĂRBAȚI DE NECLINTIT, de oameni cu demnitate!
TE RUGĂM SĂ DISTRIBUI PE PROFILUL TĂU și pe grupurile de FB la care ai acces!
Distribuie și la story!

Atunci când cei din jurul lui s-au plecat pe genunchi, pentru un motiv care chiar nu are legătură cu România, Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu au rămas în picioare. Ambii sunt membri DDB Elite.

N-am colonizat pe nimeni și nici n-am vândut sclavi din Africa.
Într-o lume plină de fățărnicie și neo-marxism, oamenii cu coloană vertebrală și demnitate sunt tot mai rari.

Caracterul lui Nedelcearu se vede și atunci când Dinamo, clubul care l-a format, trece prin greutăți. Când am apelat la el, n-a stat deloc pe gânduri și a semnat formularul 230 pentru a redirecționa 3,5% din impozitele oprite în România anul trecut.

Trebuie să înțelegem că nu e vorba de bani pe care să-i dăm din buzunar, să-i rupem din bugetul familiei. Sunt bani care au fost luați deja de Stat, odată cu impozitele de anul trecut. Acum, avem dreptul să-i cerem Statului să direcționeze o mică parte din acele sume către o asociație pe care o indicăm noi, în cazul nostru vorbim despre Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Prin acest ajutor, punem umărul la întărirea Centrului de Copii și Juniori, care va putea descoperi alți jucători precum Nedelcearu, Radu Ștefan, Cătălin Hîldan, Florentin Petre sau alții.

https://programddb.f230.ro/28xx

Citește și:

Florin Piersic a vorbit cu hoții care i-au spart casa: ”Mi-au furat pistoalele lui Mărgelatu”

Previous Două amicale amânate, un altul programat
Next În sfârșit, victorie în amicale pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *