Nedelcearu: ”Rușii mă tot întrebau de ce sunt așa de supărat”


Fostul fundaș al lui Dinamo, Ionuț Nedelcearu, care a plecat cu două zile înaintea derby-ului cu FCSB în Rusia, a vorbit despre experiența sa la UFA, dar și despre situația prin care trece fosta sa echipă.

”Primul meci a fost unul de bun augur pentru mine deoarece am avut o evoluție apreciată, deci pot spune că am început cu dreptul această aventură în campionatul Rusiei. Față de România, campionatul mi se pare bazat mai mult pe anduranță și forță decât pe tehnicitate. Diferența dintre campionate este dată strict de nivelul de investiții în fotbal, în Rusia fiind cu mult mai multe fonduri decât în România. Când fotbalul înseamnă totul pentru tine, nu mai simți nici frig, nici greutate. Deci, pot spune că m-am obișnuit destul de repede cu aceste temperaturi scăzute”, a declarat Ionuț Nedelcearu pentru gsp.ro.

”Îmi pare nespus de rău. Chiar eram cu colegii de la Ufa la masă când se juca meciul de la Giurgiu și ei mă tot întrebau ce am de sunt așa supărat. Vă dați seama că aș fi vrut să fiu în teren să-mi ajut echipa și la ultimele două meciuri, dar dacă a venit acest tren, nu-l puteam rata. Mă bucur totuși că Dinamo merge pe mâna unui antrenor tânăr și sunt sigur că va avea și rezultate fiindcă eu am lucrat cu domnul Bratu la Dinamo II și este un antrenor foarte bun. Sezonul poate fi salvat doar prin câștigarea Cupei României”. Ionuț Nedelcearu

-->
Previous Un antrenor fost campion în România se propune la Dinamo
Next Echipa de start a ”câinilor” cu Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *