Nedelcearu dezvăluie secretul lui Rednic: ”Din partea conducerii mai puțin”


Ionuț Nedelcearu se pare că este dezamăgit de conducerea lui Dinamo și explică de toată lumea își pune speranțele în Rednic că poate să salveze formația din Ștefan cel Mare.

”Sper ca nea Mircea Rednic să redreseze echipa să o readucă sus. Lumea îşi pune bazele în Rednic pentru că a demonstrat că are capacitatea de a forma o echipă de la 0 cu jucători buni care nu au demonstrat nimic până acum, care pot veni şi să facă diferenţa. Ăsta e secretul zic eu, mai mult de la nea Mircea pentru că din partea conducerii mai puţin.

Nu pot să spun că sunt dezamăgit de conducere pentru că dacă ei nu veneau cu acest New Dinamo nici eu nu apucam poate să joc la Dinamo şi plecam împrumut la Liga II şi nu nu ajungeam aici. Dar se putea mai mult. Având în vedere că am ajuns la un anumit nivel trebuia să continue, să tindă mai sus”, a declarat fostul fundaș dinamovist pentru Telekom Sport.

”Sună rau, dar dacă va juca şi acest an în play-out, iar nea Mircea va face o echipă bună pentru sezonul viitor nu cred că va fi o tragedie aşa mare să pierdem acest sezon. Ţinând cont că la anul ne vom bate la trofee.” Ionuț Nedelcearu, fost fundaș Dinamo

-->
Previous CÂINE LUP Un dinamovist a semnat astăzi cu Petrolul
Next Claudiu Niculescu face dezvăluiri cutremurătoare. Întrebare pentru Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *