Nedelcearu dezvăluie: ”Nu au mai ținut cont de mine și de ce vreau”


Ionuț Nedelcearu face niște dezvăluiri incredibile astăzi pentru Telekom Sport. El a povestit cum a ajuns în Rusia și cum s-a comportat conducerea lui Dinamo când a văzut oferta de la ruși pentru el.

„Da, regret (n.r. că a plecat înainte de derby). Deşi toată lumea a vorbit… Chiar şi la ultima etapă de la Giurgiu, când am fost pe stadion, mulţi mi-au reproşat că nu am vrut să stau la derby, însă e prima dată când o spun. Am vrut să joc, dar cei din conducere când au văzut oferta pe masă nu au mai ţinut cont de mine şi de ce vreau. Nici nu m-au întrebat, au semnat actele şi m-au trimis direct la aeroport.

hotel iceberg balcic-->

Îmi doream enorm ţinând cont că perioada de transferuri se încheia pe 20 şi ceva februarie nu ştiu exact şi aveam timp să joc meciul şi să plec după. Dar cei de la Dinamo nu au vrut şi eu nu am avut ce face.

Normal că se găsea înţelegere (n.r. la UFA). Atâta timp cât mă voiau şi insistau, nu cred că pierdeam două zile de pregătire cât a fost înainte de meci cu ei. Recuperam uşor acest lucru. Eu voiam, dar nu a depins de mine.

Vă daţi seama că mă doare când văd că Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de lucrurile fruntaşe normal că mă doare ca pe orice dinamovist”, a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport.

Citește și:

Încă un jucător pus pe LIBER. Cine urmează

Previous Mihai Popescu e fericit: ”Sper să mă întorc și să câștig trofee cu Dinamo”
Next CÂINE LUP Un dinamovist a semnat astăzi cu Petrolul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *