Nebunie totală: ”Noi suntem Dinamo, avem sigla și palmaresul”


După ce a împiedicat la construirea unui nou stadion Dinamo, Nicolae Badea încearcă să facă și alte probleme ”câinilor”. ASC FC Dinamo va începe noul sezon în curând în Liga a patra, și atacă echipa finanțată de patronul Ionuț Negoiță și care evoluează în Liga 1. Echipa lui Badea va debuta sâmbătă, 1 septembrie, cu Victoria București, de la 11:00, pe stadionul Coresi din capitală. Administratorul societății lui Nicolae Badea, Marius Bacria, susține că adevăratul Dinamo e cel care va evolua în cel de-al patrulea eșalon și nu cel din Liga 1.

„Sigla şi palmaresul, începând de la înfiinţare, ne aparţin. Noi suntem Dinamo. Marca este protejată internaţional, ca să n-avem discuţii cu contestaţii şi mai ştiu eu ce pe plan intern. Să fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, altă echipă“, a răspuns Bacria pentru Prosport.

Acesta a vorbit și despre ceea ce-și propune noua echipă Dinamo.

„Obiectivul nu e încă stabilit. Vom vedea, dar vă garantez că este o treabă serioasă. Din punctul meu de vedere, în acest moment, proiectul cel mai avansat este al CSA Steaua. Au făcut cantonamente, au echipă bună. Ei sunt favoriţi la promovare. Însă aveţi puţină răbdare, noi nu facem lucrurile de mântuială. Avem în club numai dinamovişti vechi, cu mare experienţă“, a încheiat administratorul societății lui Nicolae Badea.

Citește și:

INTERVIU Hanca: ”Este visul oricărui fotbalist”

-->
Previous Moți le-a dat mari emoții
Next INTERVIU Hanca: ”Este visul oricărui fotbalist”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *