ULTIMA ORĂ Cine a discutat cu jucătorii înainte de meciul cu CFR Cluj


În acest moment, antrenorul principal în acte este Eugen Neagoe. Tehnicianul de 51 de ani nu și-a reziliat contractul și nu se știe când o va face, cu toate că el și staff-ul său intenționează acest lucru. Doar că părțile lasă să treacă partida din Gruia, apoi vor face mutarea finală.

Cu toate că șefii clubului, după atâtea refuzuri, i-au oferit posibilitatea lui ”Geană” să rămână principalul echipei, urmând a reveni după o lună de pauză din cauza preinfarctului de la meciul cu U Craiova. ”Nu mi-am reziliat contractul, o să mă întâlnescu cu șefii lui Dinamo zilele viitoare, lăsăm să treacă meciul cu CFR Cluj. A rămas să ne vedem după acest duel. Da, mi s-a oferit posibilitatea de a rămâne în continuare în club. Eu am vorbit și cu cei din staff-ul meu, și cu jucătorii.

Nu cred că ar fi un miracol dacă Dinamo se va impune diseară, totul depinde de fotbal, atitudine, noroc, clarviziune. Eu zic în continuare că Dinamo are echipă de play-off și se poate califica în această fază”, a comentat Neagoe.

Citește și:

Previous O nouă variantă de antrenor pentru Dinamo? ”Pe el l-aș vedea”
Next Gabi Torje și-a găsit echipă. Unde va juca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *