Nasser Chamed și-ar dori transferul la Dinamo


Deși campania de transferuri a fost oficial oprită la Dinamo, odată cu venirea lui Christian Irobiso, Dinamo ar trebui să se gândească serios și la Nasser Chamed. Jucătorul cu deja 5 sezoane în Liga 1, și peste 100 de meciuri în prima ligă, a rămas liber de contract. Deși inițial, părea că va semna cu Farul, echipa lui Hagi nu îl va mai semna.

Astfel, Nasser Chamed va rămâne fără contract până în vară, asta dacă nu cumva Dinamo îl va achiziționa. Jucătorul și-ar dori să vină în Ștefan cel Mare.

Nasser Chamed: „Este incredibil”

„Farul nu m-a respectat, am primit ieri un mesaj de la directorul sportiv(Zoltan Iasko), și mi-a spus că nu mai fac transferuri până vară, este incredibil, am depus memoriu pentru Farul și ei mi-au făcut asta..

Joi am fost până la Cluj să vorbim cu ei și mi-au zis că duminică semnăm, acum nimic. Sunt foarte dezamagit, după meci cu CFR Cluj am găsit un acord cu Farul, acuma nu pot să joc, nu primesc salariu, nimic, asta e..

Nu cred că plec acasă, sunt extrem de dezamăgit despre Farul .. am crezut că acolo oameni serioși, dar din păcate nu este așa. – a declarat Nasser Chamed prin intermediul paginii de Instagram „Suporteri Gaz Metan Medias”

Citește și:

Mănăstirea Putna, exemplu internațional pentru ajutorarea refugiaților

Previous Dinamo nu mai are emoții în privința barajului
Next Dacian Varga: „Pierd toate meciurile"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *