S-a dat muzica mai tare. Ce spun polițiștii despre vinovat


S-a băut sau nu în cantonamentul roș-albilor în noaptea dinaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău (1-0) la Piatra Neamț? Site-ul prosport.ro a scris cu puțin timp înaintea partidei de joi seară că Steliano Filip și alți dinamoviști ar fi chefuit până în zori, iar clienții hotelului ar fi alertat Poliția. Doar că reacția oficială este cu totul alta și-i exonerează pe dinamoviști de vreo vină!

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție din Piatra Neamț, Elena Bulgărea, a precizat că a fost într-adevăr un scandal, dar în el ar fi fost implicat o altă persoană, nu dintre jucători. ”Am primit o sesizare de la hotelul unde era cazată echipa Dinamo joi dimineața și a fost avertizat un bărbat de 38 de ani. La fața locului, colegii au identificat acea persoană ce era cazată la acel hotel și ar fi dat muzica mai tare. S-a aplanat conflictul, iar persoana a fost avertizată. Sesizarea a fost făcută dimineața. Calitatea personală nu intră în atenția noastră. V-am zis că e vorba de acel bărbat de 38 de ani și doar a fost avertizată. A dat muzica mai încet și a cooperat cu noi, asta a fost tot”, a explicat Elena Bulgărea la Pro X.

Totuși, dinamoviștii au demarat deja o anchetă internă pentru a vedea dacă a fost vreo persoană de la echipă implicată în vreun fel, iar rezultatele vor fi comunicate după meciul de luni cu Viitorul.

Citește și:

Cum pot da ”câinii” de FCSB în optimile Cupei României

 

 

 

 

-->
Previous Hanca: ”Nu a venit nicio poliție la hotel”
Next Cum pot da ”câinii” de FCSB în optimile Cupei României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *