N-a avut cine să bage mingea în poartă! Se caută o copie a lui Montini


E greu, e foarte greu, fără Mattia Montini! Italianul și-a ratat o șansă uriașă de a continua în lupta pentru titlul de golgeter, nici măcar n-a fost rezervă în această seară din cauza recidivei unor mai vechi probleme medicale. Cu puncherul în tribună, alături de logodnica sa, Dinamo n-a reușit să perforeze poarta celor de la Poli Iași.

Trupa lui Flavius Stoican a jucat economicos, a încercat să nu ofere spații ”câinilor”, a venit să ciupească măcar un punct în lupta pentru evitarea retrogradării. Așa cum moldovenii au spus încă de la plecarea spre Capitală. Nistor ar fi putut marca în prima repriză, doar că bara s-a opus unui gol frumos. Ieșenii erau să-și dea și-un autogol, tot în prima parte. Arbitrul n-a văzut, la rândul său, un penalty pe final de meci, la un henț în careu al unui apărător advers. OK, l-a lovit mingea în cap mai întâi, dar tot eroare este!

hotel iceberg balcic-->

În repriza secundă, Dinamo a avut controlul partidei, doar că niciunul dintre jucătorii lui Rednic nu s-au lipit la gol. Din nou s-a resimțit prezența lui Montini, care marchează și dintr-un sfert de ocazie la o adică. La oaspeți s-a afirmat fostul dinamovist Laurențiu Rus, care a fost peste tot în apărarea echipei sale.

Ceea ce nu pricep încă elevii lui Rednic e că a început deja pregătirea sezonului viitor. Chiar dacă joci cu doi, cu 10, cu o sută de spectatori în tribună. Și trebuie să facă diferența, indiferent de situație. Mai ales că pot pierde și acel loc 7, primul din play-out, care mai aduce cel puțin 150.000 de euro în plus din drepturile TV.

Citește și:

Declarație SUPERBĂ a unui fost dinamovist care s-ar întoarce oricând. Sigur va fi pe placul ”câinilor”

Previous VIDEO Atmosferă senzațională după ce Dinamo a devenit din nou campioană
Next Declarație SUPERBĂ a unui fost dinamovist care s-ar întoarce oricând. Sigur va fi pe placul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *