Mutu: „Vorbim despre un transfer la finalul campionatului”


Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a vorbit astăzi despre jucătorul pe care el l-a adus la Dinamo și care a uluit o lume întreagă prin execuția sa de mare atacant aseară.

„Trebuie să crească mai mult. Eu l-am adus şi am crezut în el, iar asta nu pentru că e băiatul lui Rivaldo. M-am uitat foarte atent la el şi l-am studiat foarte bine şi, într-adevăr, vedeţi şi voi, are nişte calităţi extraordinare. Eu cred că în faţa porţii e un număr 9 pur. În toate meciurile în care a jucat şi-a creat situaţii de a marca.

Singurul lucru, de care vorbeam şi cu el aseară, este că el aleragă prea mult. Şi asta nu spun eu, o spun preparatorii. Aleargă mult şi prost, ca să zic aşa. El trebuie să alerge 8-9 kilometri pe meci, ca vârf, dar sprinturi, nu alergare pe tot terenul, pentru că atunci când ajunge în faţa porţii nu mai este lucid.

De aceea se întâmplă şi cum s-a întâmplat în meciul cu Botoşani, când a avut două ocazii mari. A ratat din situaţii în care normal nu ratează”, a spus Mutu, la Look TV.

Dinamoviștii nu trebuie să-și facă probleme. Chiar dacă o să-i crească cota, echipa din Ștefan cel Mare nu o să-l vândă deocamdată pe Rivaldinho.

„Vreau să vorbim despre transfer la sfârşitul campionatului, când sper ca el să fi avut evoluţii încântătoare şi foarte multe goluri pentru Dinamo, pentru că asta îi ridică preţul.

Rivaldinho are un atu, este băiatul cui este. Atunci când el marchează, se vorbeşte de el în toată lumea, iar lucrul ăsta e îmbucurător şi pentru noi, pentru că putem să profităm de lucrul acesta”, a dezvăluit Mutu strategia roș-albilor.

-->
Previous Dielna și-a găsit echipă! Cu cine a semnat fundașul
Next Contra: ”Rivaldo a înțeles”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *