Mutu: ”Trebuie să pregătim meciul diferit. A fost o onoare că a venit Rivaldo”


Directorul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, omul care a ținut cel mai des legătura cu Rivaldo și în același timp persoana care l-a propus și l-a transferat pe Rivaldinho la Dinamo, a urmărit partida cu Bilbao lângă starul brazilian și recunoaște că el nu este mulțumit cu acest egal.

-Ești mulțumit de acest rezultat sau ți-ai fi dorit o victorie?

Eu sincer mi-aș fi dorit foarte mult să câștigăm și după jocul prestat în a doua repriză chiar am fi meritat să o facem. În prima repriză am fost puțin timorați, se vedea și din tribună că le era așa frică de Athletic Bilbao, ne-a trebuit un gol ca să ne descătușăm. După aia cred că am văzut un meci frumos, un meci care a făcut cinste echipei, vreau să-i felicit pe băieți pentru că au alergat foarte mult, au muncit, au dat totul.

-Atmosfera cum ți s-a părut?

Superbă. Le mulțumesc și suporterilor, am avut un public extraordinar, au încurajat echipa tot timpul meciului. A fost o atmosferă extraordinară pe care sperăm să o vedem mereu pe Național Arena sau pe noul stadion al lui Dinamo pentru că asta merită această echipă. Atunci când are suporterii lângă ea și joacă în cupele europene, joacă bine.

-Ce a spus Rivaldo de golul fiului său?

A spus golazo. Știm cu toții ce înseamnă. Într-adevăr a fost un golazo, un șut extraordinar, un gol de care aveam nevoie. Ceea ce mi-a plăcut la echipă este că și-au dorit până în ultimul minut, se vedea că erau obosiți și asta nu le face decât cinste. Vreau să felicit și staff-ul despre care pot să spun că au pregătit foarte bine meciul.

-Ce șanse de calificare are Dinamo?

Sunt exact ca la început. Ei au prima șansă. Trebuie să pregătim diferit meciul și aici este treaba lui Cosmin și eu am mare încredere în el.

-Ai înțeles de ce Rivaldinho a rămas pe bancă?

Bineînțeles. Știam că o să se întâmple asta chiar înainte să anunț că vine Rivaldo, eu știam că vine dar nu am vrut să creez o isterie mult prea mare sau un lucru mai important decât meciul în sine, știam ce joacă Cosmin. Ceea ce mi-a spus el, nu mă bag eu în tehnic, e treaba lui, voia să aibă un om în plus la mijloc, întâlnind o echipă de pasatori extraordinari, a încercat să aibă o superioritate la mijlocul terenului. A avut-o, dar pe faza de atac am avut de tras pentru că nu aveam forță și asta a înțeles-o și el și a revenit la formula care-i place lui cel mai mult.

-Cât de mult a contat prezența lui Rivaldo în tribune pentru Rivaldinho dar și pentru ceilalți jucători?

A fost în vestiar înainte de meci, un gest frumos din partea lui pentru că totuși este Rivaldo, balon de aur, campion mondial, mai rar vezi un jucător de genul asta venind în tribune la un meci în România. Mă bucur că l-am avut noi. Rivaldinho și-a pus toată ambiția și dorința de a marca în acel șut și a reușit, felicitări. Pentru noi toți a fost o onoare că a venit aici.

Citește și:

Rivaldinho: ”Dacă aș avea măcar 1% din talentul tatălui meu aș fi cel mai bun”

-->
Previous Două momente cheie aseară. Mesajul lui Contra care i-a trezit pe dinamoviști
Next Albin: ”Golul a fost al amândurora. Eu am jucat contra lui Rivaldo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *