Mutu: „Sunt în negocieri cu Juventus”


Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a dat ultimele detalii legate de transferurile pregătite de echipa alb-roșie.

„Salomao face acum vizita medicală. Dacă totul este în regulă, va semna în jumătate de oră”, a anunțat oficialul dinamovist la Sport.Ro.

Diogo Salomao e mijlocaș lateral, are 28 de ani, portughez, iar în trecut era comparat cu Ronaldo. Ultima oară a evoluat la Mallorca, în Segunda Division.

„Da, sunt negocieri cu Juventus pentru Francesco Margiotta. Este un jucător interesant. Până să se accidenteze, el jucase foarte mult și bine. Evoluează ca al doilea vârf și ne gândim să îl transferăm.

Vom lua o decizie în curând. El a avut o accidentare în ianuarie și vom vedea care este situația lui. Voi merge să vorbesc și cu antrenorul Contra și vom lua o decizie”, a spus Mutu despre tratativele dezvăluite azi de jurnaliștii italieni.

Conducătorul din Ștefan cel Mare a completat lista de achiziții cu alți 3 fotbaliști:

„Sper ca azi să rezolvăm și problema fundașului central. Suntem în negocieri. Mâine cred că pot să transfer și un mijlocaș central. Vreau ca până la finalul săptămânii să aduc și al doilea mijlocaș ofensiv. Acum lucrurile sunt foarte clare. Știm ce jucători vrem și sunt doar detalii de pus la punct”.

Citește și:

Brănescu îi face portretul lui Margiotta

Previous Mutu: ”FCSB ne limitează nouă mercato”
Next Dinamo bifează al șaselea transfer la volei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *