Mutu se duce la Minister: „Mă simt ca în lumea a treia”


Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, nu mai stă cu mâinile în sân. El cere public o întrevedere cu ministrul de interne, Carmen Dan, sperând că aceasta va reuși să deblocheze situația clubului din Ștefan cel Mare.

„În calitate de director general al lui Dinamo, dar şi în calitate de iubitor al fotbalului românesc, eu, Adrian Mutu, îi solicit o întrevedere doamnei ministru Carmen Dan, în care îmi doresc să lămurim problema stadionului din Ştefan cel Mare.

Comedia de ieri, de la începutul meciului contra celor de la Gaz, mă face să mă simt ca într-o ţară din lumea a treia, cel puţin fotbalistic, şi îmi doresc să nu mă mai încerce astfel de sentimente. Într-o perioadă în care văd că se fac eforturi şi investiţii enorme pentru a se salva unele branduri fotbalistice, mi se dă impresia că brandul Dinamo este lăsat să moară.

O echipă cu blazon, cu suporteri şi cu istorie, precum Dinamo, nu poate supravieţui fără un stadion nou, în condiţiile în care celelalte arene reprezentative din Bucureşti vor fi renovate, iar cele din Ploieşti, Cuj, Craiova sau Târgu Jiu s-au construit deja sau sunt în curs de finalizare.

Având în vedere că toată investiţia ar veni din partea CNI, iar arena ar deveni un bun al statului, situaţia mi se pare că este cu atât mai dramatică. Fiind demult trecut cel de-al doisprezecelea ceas, cred că e o ultimă ocazie să fiu lămurit şi eu, dar şi suporterii dinamovişti şi toţi iubitorii de fotbal, dacă se face stadion şi dacă nu, de ce nu. Simplu şi pe înţelesul tuturor”, a scris Adrian Mutu pe contul său de facebook.

Citește și:

GROZNIC Cum au trăit meciul cei de la tribuna 1

-->
Previous Dorin Rotariu, lăudat și când nu joacă
Next Mâine se decide. Anunțul făcut de Adrian Mutu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *