Mutu, salvat de FRF. Când se poate ajunge la o înțelegere


Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, caută o cale de ieșire de la echipa din Ștefan cel Mare după ce Ionuț Negoiță i-a micșorat salariul la 1500 de euro. Și cum viața pe care o duce ”Briliantul” nu este una de om obișnuit, cu siguranță nu-i ajung banii pe care-i ia în prezent.

Așa că odată cu plecarea lui Cosmin Contra la FRF, Mutu a mers și el acolo să-l felicite pe ”Guriță”, dar și să vorbească cu Răzvan Burleanu, care chiar dacă nu ține neapărat să-l aducă, este convins totuși că ar fi o lovitură de imagine pentru Federație dacă i s-ar găsi un post.

“Luni o sa discute cu presedintele pentru ca, din pacate, Adi nu are cum sa se incadreze in zona tehnica neavand nicio calificare in aceasta zona, dar probabil ca in administrativ va fi implementat in cadrul Federatiei, daca va fi sa se ajunga la un acord, pentru ca nu s-a ajuns. Au fost niste discutii de principiu, intre el, presedinte si noi, ceilalti, care suntem acolo. In zona administrativa trebuie sa ai imagine extraordinara, Mutu nu poate fi contestat, ca imagine, in fotbalul international. In cadrul administrativului va fi repartizat Adi”, a spus Mihai Stoichita la ProSport LIVE.

Citește și:

Previous Norocul l-a părăsit pe Mircea Rednic. Ce au făcut Palic și Rotariu
Next Soția lui Ekeng trece prin momente grele. De ce s-a ajuns în situația asta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *