Mutu pune tunurile pe FCSB: „S-au tot plâns, dar nu mai merge așa!”


Adrian Mutu, directorul general al roș-albilor, a luat atitudine după conferința de presă a rivalilor în care aceștia au pus presiune pe arbitri și-au acuzat jocuri împotriva FCSB. Aceasta deși roș-albaștrii au beneficiat de cele mai multe erori pro, 11 la număr, având și un pasiv de 13 greșeli, contra. Dar Dinamo e un caz și mai disperat: a fost dezavantajată cel mai des, 15 erori contra, în favoarea ei doar 6, în întregul sezon!

„Am văzut că ei fac conferințe speciale ca să se plângă de arbitraj. Dacă arbitrul nu greșea în favoarea lor, la meciul din tur, ei nu mai erau acum la distanța la care sunt față de noi. (n.r. 5 puncte). Noi am fi avut un punct în plus, iar ei 2 puncte în minus”, a spus Mutu pentru gsp.ro.

Oficialul „câinilor” a fost și mai dur: „Ca urmare a presiunilor puse pe arbitraj, FCSB are acum un avantaj asupra noastră. Să nu se mai plângă atât. Strategia lor le-a adus câștig până acum. Dar Hațegan nu este de ieri în fotbal și nu merg astfel de presiuni. A zis bine Danciu la conferința de presă de ieri, când a spus că Dinamo este cea mai dezavantajată echipă. Dar noi nu am vrut să punem nicio presiune pe arbitraj. Am militat pentru arbitraje echidistante. Îmi doresc din tot sufletul să nu fie nicio greșeală diseară, în favoarea niciunei echipe. Să câștige echipa mai bună, care sigur este doar Dinamo București”.

Previous Comunicat CNI: "Situația stadionului Dinamo e complicată"
Next Dinamo, singura din Liga 1 care are palmares pozitiv cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *