Mutu: ”Am oportunitatea de a lucra cu oameni profesioniști”


Fostul director general al lui Dinamo, Adrian Mutu,  va ocupa începând de astăzi funcţia de manager sportiv în zona tehnică a Federaţiei, având ca principală responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

”Experienţa extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător, alături de cea acumulată din postura de director general al clubului Dinamo Bucureşti, reprezintă garanţiile unui succes. Îi urez bun venit şi am convingerea că împreună vom reuşi să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc”, a afirmat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

”Sunt foarte bucuros să mă pot alătura unei echipe în care cred şi să am oportunitatea de a lucra alături de profesionişti pentru performanţele fotbalului românesc în care m-am format şi m-am afirmat ca jucător. Trec într-o nouă etapă a carierei mele şi simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învăţat pe teren şi în activitatea ulterioară la succesele echipei naţionale”, a declarat, la rândul său, Mutu.

-->
Previous Răspunsul lui Nicolae Badea la propunerea lui Negoiță
Next În ce top select a fost inclus derby-ul Dinamo-Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *