Mutu: „Nu suntem liniștiți, din contră!”


Managerul general al lui Dinamo, întors luni din vacanță, a vorbit astăzi despre situația transferurilor de la echipa din Ștefan cel Mare, în direct la Sport.ro.

„Nu suntem linistiti, din contra. Lucram! Insa nu iesim in ziare, vrem sa anuntam transferurile doar atunci cand se oficializeaza. Vrem sa fim discreti in ceea ce priveste munca noastra.

Dinamo se va intari, o sa vedeti. Cosmin nu este nelinistit din aceasta privinta. Eu tin legatura cu el, vorbim zilnic, imi spune unde sunt probleme si pe ce posturi trebuie sa aducem intariri.

Trebuie sa aducem 2-3, maxim 4 jucatori imporanti pentru a rezolva problemele.

Politica noastra a fost aceea a securizarii echipei si a reinnoirii contractelor unor jucatori care au dat randament. Acum trebuie sa completam pentru a aduce un plus de valoare.

Ne-am fi dorit cu totii sa aducem repede jucatori, dar fotbalistii importanti pe care noi ii avem in vizor sunt inca in vacanta.

Vrem sa aducem un jucator in aparare, in locul lui Dielna. Deci ne trebuie un fundas central.

Ne dorim sa aducem niste jucatori de afara. E intr-adevar greu sa concurezi cu Becali si cu salariile pe care le ofera”, a spus Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo.

Previous Contra a trebuit să plece de urgență în România
Next Vești bune pentru dinamoviștii care pariază

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *