Mutu: „Nu știu ce aș fi făcut dacă eram în fața lui Zlatinski”


După ce meciul de la Severin s-a încheiat cu un conflict între jucătorii și staff-urile celor două echipe, directorul general al ”câinilor”, Adrian Mutu, l-a felicitat pe antrenorul Cosmin Contra pentru reacția pe care a avut-o, în urma provocărilor lui Hristo Zlatinski, de după marcarea ultimului gol.

”Îl felicit pe antrenorul nostru pentru că nu a avut nicio reacție după meci. El a făcut lucrurile astea către banca noastră, le-a zis să tacă din gură, apoi a făcut alunecare. Încearcă jucătorii Craiovei să-l potolească, după care el continuă și se termină meciul după un minut. Aici îl felicit pe Cosmin, pentru că eu nu cred că puteam să mă abțin dacă era față în față cu mine, mai ales după cum s-a dus el la Cosmin apoi”, a declarat Adrian Mutu la Fotbal Club de la Digi Sport, după meci.

Fostul decar al echipei naționale a României susține că asemenea gesturi, precum cel al lui Zlatinski după marcarea golului de 2-2 sunt făcute doar de către jucătorii străini:

”Acestea sunt niște lucruri care vin doar de la jucătorii străini care vin la noi în campionat. Și eu am jucat în străinătate, dar nu mi-am permis niciodată să fac astfel de gesturi, mai ales dacă pe bancă era o legendă a fotbalului din acea țară, așa cum e Cosmin”, a mai zis Mutu, cel care speră ca oltenii să ia atitudine împotriva lui Zlatinski:

”Aș vrea să văd conducătorii Craiovei că iau atitudine și îl pedepsesc pe acest jucător. El nici măcar nu știe cine e Contra. El nici măcar nu a îmbrăcat un jambier la echipele la care a jucat Contra”.

 

-->
Previous VIDEO Cosmin Contra s-a dezlănțuit la vestiare
Next Mutu, detalii despre întâlnirea Contra-Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.