Mutu: ”Lipsă de respect. Acum vă dați seama”


Adrian Mutu nu l-a iertat pe Nicolae Badea, omul negru zilele acestea în Ștefan cel Mare. El a explicat că a văzut hârtia pe care toată lumea în afara fostului acționar dinamovist a semnat-o. Directorul general al lui Dinamo s-a enervat foarte tare la meciul cu Gaz Metan Mediaș, când reprezentații AFC Dinamo le-a închis lojele și oficiala și nu voia să-i lase nici în parcare. De aceea el a și avut inițiativa de a merge la Minister și de a rezolva cât mai repede situația stadionului.

”Cred că adevărații dinamoviști sunt aici, ne-am întâlnit cu toții. Din partea domnului Badea este o lipsă de respect că nu a venit, acum poate vă dați seama de ce se întârzie construcția acestui stadion. Ideea este următoarea, noi credem în proiectul lui Dinamo, împreună că Ministerul de Interne și CS-ul trebuie să avem o încăpățânare corectă și să mergem înainte și probabil vom reuși să facem acest stadion.

Soluții sunt, o să vedeți, sunt și alte posibilități, să se facă în complexul nostru, asta vom vedea pe viitor. Această întâlnire pe mine m-a lămurit, sunt bucuros și pot să le spun suporterilor dinamoviști să aibă încredere că Dinamo va avea stadion”, a declarat Adrian Mutu.

”De acum încolo nu vom mai folosi lojele, vom sta în tribună așa cum am făcut-o până acum, ne-a purtat noroc. Ei trebuie să vadă că noi cu lojă sau fără o să fim alături de Dinamo.

-->
Previous Anunț important al lui Ionuț Negoiță astăzi
Next Cum este prezentat Ionuț Nedelcearu de italieni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *