Mutu: ”Este doar un circ! Ne facem de râs”


Directorul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, a luat foc aseară după ce Nicolae Badea a decis să închidă oficiala și una dintre lojele stadionului. El a urmărit meciul de la tribuna 1 a bătrânului stadion din Ștefan cel Mare și din cauza căldurii la un moment dat chiar și-a luat o vestă de fotograf și a venit pe marginea terenului.

”Nu am stat în lojă pentru că nu face parte din stadionul Dinamo și noi am închiriat doar stadionul. Este doar un circ care continuă și nimeni nu face nimic. Ministerul de Interne ar trebui să facă mai mult, să se implice mai mult, să facă lumină și să clarifice aceste lucruri. Circul ăsta este o rușine pentru fotbalul nostru. Am stat peste tot, e bine și în tribună, m-am simțit bine.

Este o rușine ce se întâmplă, un circ ieftin, ne facem de râs, avem un contract cu Ministerul de Interne, trebuie respectat. O să facem același lucru de acum încolo, nu o să mai stea nimeni la lojă pentru cu nu face parte din stadion. Stadionul este cel care a fost înainte de modernizare”, a spus la finalul partidei Adrian Mutu.

Citește și:

GROZNIC Cei care au văzut meciul la tribuna 1 au avut parte de o căldură sufocantă

-->
Previous GROZNIC Cum au trăit meciul cei de la tribuna 1
Next FAMILIA DINAMO Băiețelul lui Javi Reyes a fost să viziteze vestiarul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *