Mutu dezvăluie cât a cerut Palic ca să rămână la Dinamo


Directorul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, a făcut niște dezvăluiri incredibile despre negocierile pe care le-a avut la telefon cât timp a fost în vacanță cu Palic și Dielna.

„Am fost în discuții din decembrie cu Palic, am făcut ofertele pe care le-am considerat corecte, însă el a ales să plece în altă parte. Dielna a preferat să aștepte un salariu mai bun, dar nu este o tragedie. Nu stăm în niciun jucător. Dielna, inițial, a acceptat oferta noastră, însă mi-a zis că are o vârstă și vrea mult mai mulți bani. Dielna a vrut 25.000 de euro pe lună.

 Am încercat să-i păstrăm pe Dielna și Palic, dar nu a ținut de club, avem și noi un plafon, iar asta trebuie să înțeleagă și suporterii noștri. Jucătorii au avut pretenții foarte mari. De exemplu, Palic a vrut undeva la 30.000 de euro pe lună”, a spus Mutu la Digisport.

Dinamo nu vrea să-l piardă și pe Adam Nemec, chiar dacă Adi Mutu recunoaște ofertele pentru vârful slovac. Acesta este dorit în mod special în Germania, acolo unde a evoluat în trecut pentru Kaiserslautern, Ingolstadt și Union Berlin.

„În momentul acesta, noi suntem în negocieri cu două echipe, dar este foarte greu să ne despărțim, pentru că Nemec a dat randament. Adam este un jucător pe care nu vrem să-l vindem”, a mai afirmat Mutu.

Citește și:

Daniel Popa: ”Vreau să marchez împotriva lui Dinamo”

Previous Adrian Mutu, despre strategia de transferuri a lui Dinamo
Next Daniel Popa: ”Vreau să marchez împotriva lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *