Mutu despre Contra: „Mai durează puțin pentru că e greu”


Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a vorbit în această seară în direct la Digi Sport despre situația lui Cosmin Contra care este tot mai incertă pe zi ce trece.

”Mă bucur că antrenorul nostru face treabă foarte bună, sper să facă treabă cât mai bună și pe viitor. Suntem foarte aproape de a semna un nou contract cu el. Cosmin dorește să aibă o clauză prin care să fie lăsat să plece dacă va avea ofertă din străinătate, dar această clauză a avut-o peste tot unde a fost.

Eu îl cunosc și sunt sigur că la anul ne vom lupta la campionat și probabil o să-l câștigăm. Domnul Negoiță are încredere în Cosmin și cred că și el ar trebui să aibă încredere în Dinamo. Cosmin face parte din familia Dinamo. Trebuie să mai lăsăm și noi, să mai lase și Cosmin. În aceste momente stăm și analizăm contractul, mai durează puțin, pentru că e greu.

Suntem două entități mari. Viziunile celor două părți trebuie să ajungă la un numitor comun și cred că ne vom înțelege zilele astea. Până la finala cupei trebuie să știm clar ce vom facem. Încercăm să rezolvăm lucrul acesta, fie că e albă, fie că e neagră. Noi sperăm într-o colaborare cu Cosmin pentru ca el să decidă ce jucători vin sau ce jucători pleacă”, a declarat Adrian Mutu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

 

Citește și:

Dinamo, dispusă la negocieri pentru Nemec. Ce jucător are deja ofertă

-->
Previous Adevăruri nespuse despre moartea lui Ekeng!
Next Dinamo, dispusă la negocieri pentru Nemec. Ce jucător are deja ofertă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.