Mutu: ”Dan a început războiul psihologic”


Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a reacționat după ce antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a spus imediat după partida de la Iași că se teme de arbitraj la confruntarea cu echipa din Ștefan cel Mare, care va avea loc joi, în Gruia.

„Deocamdată eu mă gândesc la meciul de diseară, cu Gaz Metan, fiindcă trebuie să învingem. Dar văd că Dan a început războiul psihologic și spune că se teme de arbitrajul care ar putea fi la meciul cu Dinamo. Noi ne gândim doar la meci, atât.

Și eu aș putea spune că ne e frică să mergem la Cluj, la câte penalty-uri primește echipa de acolo. De exemplu, la ultima etapă, a primit unul după un fault în atac al unui jucător de la CFR Cluj, așa cum a opinat și Ion Crăciunescu. Eu zic să lăsăm vorbele deoparte, iar cel mai bun să învingă”, a declarat Adrian Mutu.

Ce a declarat Dan Petrescu

„Așa e în România, toată lumea țipă în privința arbitrajului. Penalty-ul a fost clar pentru noi în meciul cu Poli Iași, iar adversarul n-are motive să se plângă. Poate și eu mă tem de arbitraj în meciul următor, cu Dinamo. Oricum, urmează un joc greu, cu o echipă care are fotbaliști foarte buni. Sper să fim mai fresh și poate o să bag 2-3-4 jucători noi, pentru că unii de-ai mei mi s-au părut obosiți.”

Citește și:

Ce se întâmplă cu transferul lui Karim Yoda

-->
Previous Ce se întâmplă cu transferul lui Karim Yoda
Next Gigi Becali: ”Dinamo înseamnă Contra”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *