Mutu antrenorul. Cum ar fi jucat în locul lui Bratu


Fostul director general al lui Dinamo, Adrian Mutu, care și-a luat de curând licența de antrenor, a vorbit despre cum ar fi abordat partida dacă ar fi fost în locul lui Florin Bratu.

”Monroy n-a fost într-o zi bună. Eu cred că Dinamo a suferit mult la faza de construcție în prima repriză. De Torje se știe că nu e într-o formă fizică foarte bună. În schimb, în repriza a doua mi-a plăcut Dinamo. Eu dacă aș fi fost nu l-aș fi schimbat pe Salomao. Foarte bună intrarea lui Romera. Salomao putea pune probleme în calitate de jucător unu la unu cu adversarul. La gol a fost greșeala lui Hanca de poziționare, trebuia să se ducă în spate. Penedo a ieșit total greșit.

Dinamo se îndreaptă spre un sezon ratat. Cupa era singura șansă să-și salveze sezonul. Dinamo dacă trecea de Craiova putea câștiga Cupa. Mi-a plăcut Craiova în prima repriză, a început foarte bine meciul. Stilul lui Mangia a făcut ca extremele lui Dinamo să joace mai retrase. Abia au reușit să lege două-trei pase cei de la Dinamo în prima parte. Craiovenii erau foarte agresivi. Dinamo a jucat cu o altă atitudine astăzi față de meciul cu Astra. Sper ca Bratu să facă mai multe pe viitor”, a declarat Mutu la Digisport.

Previous Dan Nistor: ”Eu nu mă gândesc să plec. E în sufletul meu Dinamo”
Next Altă decizie HORROR luată de Negoiță. Dinamo chiar s-ar putea bate la retrogradare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *