--> -->

Mutări importante la Dinamo


-->
La Dinamo lucrurile merg mult mai bine decât cineva se putea aștepta în luna decembrie, când Cortacero și ai lui au fost foarte aproape aproape de a duce clubul spre faliment. Doar că acțiunea lor a fost împiedicată de fanii din DDB, având oameni puternici financiar în spate, dar și o mare de oameni care-și sacrifică timpul și banii pentru a susține clubul.

Săptămâna aceasta a fost prezentat noul preparator fizic al lui Dinamo, dar au apărut în staff-ul tehnic și alți oameni importanți pentru recuperarea jucătorilor.

”În momentul de față, nu mai există probleme legate de departamentul medical.

În urmă cu 3 zile ni s-a mai alăturat un maseur, în momentul acesta având 3 maseuri plus un kinetoterapeut. Recuperarea jucătorilor se face mai nou la una dintre cele mai bune clinici de specialitate.

Domnul doctor Bătineanu vine la antrenamente, poate dacă a lipsit a fost pentru că avea ceva probleme dumnealui, dar nu că nu a vrut sau ceva..

Să știti ca avem și masă la cantonament. Și avem și bani pentru deplasarea de la Craiova, pentru că am văzut declarația lui Ion Marin. Nu îl bănuiesc de nimic pe dumnealui, dar cu siguranță nu știe care e situația exactă a clubului de acum. De când am venit eu, vă spun sincer, nu au fost probleme cu banii pentru mâncare și pentru deplasare, iar un exemplu în acest sens este modul cum am mers pentru meciul cu Botoșani”, a declarat Mario Nicolae pentru ProSport.

Citește și:

Decizie importantă pentru Dinamo: ”A renunțat”

 

-->
Previous Planul pentru salvarea lui Dinamo, dezvăluit de Niculae: ”Se chinuie să mute”
Next Dinamo pierde doi jucători importanți înaintea meciului cu Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.