Mutări importante la Dinamo și o veste bună EXCLUSIV


Dinamo a încheiat sezonul înainte de vreme pe loc retrogradabil, dar echipa din Ștefan cel Mare nu va ajunge în B. Astăzi se va decide la FRF să se adopte sistemul cu 16 echipe, prin care ”câinii” sunt salvați.

Bogdan Bălănescu va renunța la postul său de director general al lui Dinamo, urmând a-și da demisia zilele următoare pentru a ocupa un post chiar la FRF, cu care poartă discuții de mai mult timp, dar cărora le-ar fi transmis că vine după ce este sigur că echipa din Ștefan cel Mare nu retrogradează!

Totul este pe cale să se schimbe la Dinamo în această săptămână. Spaniolii care și-au tot amânat venirea în România până se va decide dacă formația rămâne în prima ligă sau nu, trebuie să sosească zilele acestea să bată palma cu Negoiță și suporterii din programul DDB. Aceștia nu-l vor păstra pe Gigi Mulțescu în funcția de antrenor principal, ci vor aduce pe unul iberic în locul ”Smurdului”. Tot ei vor aduce un nou conducător la Dinamo, cel mai probabil român!

În altă ordine de idei, dacă cei din program DDB vor reuși să preia clubul, aceștia îl vor pe Mircea Rednic, care și-a încheiat contractul cu Iașiul și ar fi manager general cu puteri depline. ”Puriul” le-a transmis atât suporterilor, cât și public, că nu va veni atâta timp cât Bălănescu – Iuda, va mai fi în vreo funcție oficială la Dinamo!

Citește și:

S-A DECIS Liga 1 va avea 16 echipe. Când începe noul sezon

Previous Anunțuri oficiale după Dinamo-Viitorul. Explicații pentru dinamoviști
Next S-A DECIS Liga 1 va avea 16 echipe. Când începe noul sezon

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *