Mutare pentru play-off. Ce vrea să facă Mircea Rednic


Afară a venit iarna, iar Mircea Rednic trebuie să readucă speranța fanilor dinamoviști care nu mai cred în play-off după ce echipa lor a stat câteva etape mai aproape de locuri de retrogradare. După ce a adus cinci fotbaliști în această perioadă, acum Rednic pregătește o nouă mutare.

„Puriul” i-a transferat pe Aliji, care poate juca și extremă stânga, pe Zenke, extremă dreaptă, și pe atacanții Montini și Tade, tocmai pentru că vrea să treacă la sistemul său preferat, 4-4-2, poate chiar de la partida cu Mediașul.

În repriza secundă a amicalului cu Concordia (0-1), de vineri, Rednic a jucat cu acest modul, cu Tade și cu Popa în ofensivă, iar Dinamo a fost mai activă pe faza de atac. Fără să marcheze, în schimb. Și a încasat un gol, de la Deaconu, din lovitură liberă.

După 15 etape Dinamo este abia pe locul 9, având 17 puncte, la fel ca Dunărea Călărași, Concordia Chiajna și Poli Iași. Este la 3 lungimi de Astra Giurgiu și Sepsi OSK, formații aflate pe locurile 6 și 7. Mai aproape e însă de zona retrogradării, având doar două puncte peste Hermannstadt, care e pe 13.

Citește și:

Impresionați de un detaliu. Dinamoviștii au început săptămâna cu o surpriză

-->
Previous Impresionați de un detaliu. Dinamoviștii au început săptămâna cu o surpriză
Next Cum o duc jucătorii plecați în vară de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *