Mutare pentru Liga 1 făcută de Dinamo


-->
Dinamo a făcut o primă mutare oficială în vederea noului sezon care urmează să înceapă și în care „câinii” țintesc revenirea în Liga 1. Formația din Ștefan cel Mare a bătut palma cu un puști de 18 ani din academia clubului și acesta le-a făcut o promisiune importantă suporterilor.

inamo va ataca promovarea în Liga 1 cu un lot bazat în mare pe jucători tineri, iar „câinii” au oficializat deja o primă mutare pentru îndeplinirea obiectivului.

Cristian Ionescu, un puști de doar 18 ani care evoluează pe postul de extremă dreapta, a semnat un contract cu prima echipă și vine să pună umărul la treabă. Ionescu a fost crescut în curtea clubului din Ștefan cel Mare, iar în stagiunea recent încheiată a înscris un gol pentru formația U19, în semifinala cu U Cluj din Liga Elitelor.

Cristian Ionescu va fi prezent la reunirea lotului de pe 20 iunie și este de așteptat ca alți puști să i se alăture până atunci.

Gheorghe Mihali, care se ocupă de prima echipă a lui Dinamo după plecarea lui Dușan Uhrin în Cehia, a contribuit la aducerea tânărului jucător. Mihali i-a fost antrenor lui Cristian Ionescu și la U19.

Poate rămâne și Gabriel Moura

„Momentan sunt în vacanță cu familia, mă odihnesc. Încă nu am reziliat contractul, ne aflăm în negocieri și dorința mea este să rămân și să ajut Dinamo să revină în prima ligă.

Cum am zis, ne aflăm în negocieri. Bineînțeles, dacă vine cineva și se implică financiar la Dinamo sau un sponsor care să aducă bani, ar fi foarte bine. Dinamo merită să se întoarcă în prima ligă cât de curând posibil.

E foarte dureros. Dinamo a retrogradat pentru prima oară în 74 de ani. Când pici în Liga a 2-a este mereu dificil, mai ales când e vorba de Dinamo, una dintre cele mai mari echipe din România”, a declarat Gabriel Moura, pentru PlaySport.ro.

Citește și:

Judecător bulgar o contrazice pe Elena Udrea: ”Nu ne-a fost uşor”

Previous Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo
Next Mișcări de trupe la Dinamo: „Mă voi ocupa”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *