Mutare neașteptată? Ce au de gând dinamoviștii


Dinamoviștii își pot surprinde din nou fanii. Așa cum am anunțat mai devreme, șansele să vină un nou antrenor după ce i s-a întâmplat lui Eugen Neagoe sunt destul de mici. Cum au primit mai multe refuzuri în această săptămână de la mai mulți tehnicieni, iar Neagoe n-o să plece de la Dinamo fără să-și primească banii din contract după tot ce s-a întâmplat, Ionuț Negoiță a scos o soluție din joben.

”Geană” a primit o ofertă oficială prin intermediul lui Bogdan Bălănescu și a lui Florin Prunea pentru a fi director tehnic la Dinamo. Ce înseamnă asta mai exact? Că ar putea să-i supervizeze pe Sebastian Moga și pe Marius Dima încă o lună până când el ar putea reveni pe banca ”câinilor”.

”Vreau să le mulțumesc. Inclusiv domnului Negoiță, pentru propunerea pe care mi-au făcut-o. Oamenii își doresc să rămân în club minim un an de zile. Dacă nu antrenor, pe alt post. Director tehnic, sau ceva de genul ăsta. Eu cu siguranță revin pe bancă. Nu știu unde, dar revin. Și nu în acest moment. Trebuie să iau o pauză. Asta e recomandarea medicilor. Nu foarte lungă, dar va fi o pauză. Apoi voi reveni pe bancă”, a declarat Eugen Neagoe pentru GSP Live.

Citește și:

Previous Haos la Dinamo. De ce n-a venit nimeni în locul lui Neagoe
Next Gigi Becali îl anunță pe Negoiță: ”Nu e fraier”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *