Mutare INTELIGENTĂ făcută de Claudiu Niculescu. Va câștiga la debutul pe teren propriu?


Claudiu Niculescu este un antrenor calm, temperat, care se bazează foarte mult pe încrederea pe care le-o transmite jucătorilor înainte de meci, dar și pe ceea ce fac împreună la antrenamente. El a vorbit de când a semnat cu Dinamo cu cel mai important jucător, Dan Nistor, care i-a spus toate nemulțumirile sale din ultimul timp. Căpitanul lui Dinamo fusese deranjat, chiar dacă nu va recunoaște niciodată public, de faptul că șefii echipei i-au propus prelungirea contractului și mărirea salariului cât timp a avut oferta de la FCSB, iar apoi nu s-a mai întâmplat nimic. Antrenorul a înțeles acest lucru și a contribuit și el la rezolvarea problemei.

”Eu de când am venit, de luni, am avut discuții cu el, se gândea și înainte de această prelungire la fotbal, mă bucur pentru că este normal să se relaxeze puțin din acest punct de vedere, am văzut și la Galați că e un caracter puternic Nistor, a trecut peste acea perioadă, este un jucător valoros, lider, și mă bucur pentru că vreau să fie foarte concentrați la ce au de făcut pentru Dinamo. Este un lucru extraordinar că s-a rezolvat și prelungirea și cu siguranță va ajuta foarte, foarte mult echipa”, a declarat Claudiu Niculescu.

Lui Dan Nistor i s-a extins ieri contractul până în 2021 și va câștiga 15.000 de euro lunar.

”Pot spune că managementul clubului mi-a arătat respect sută la sută. Le mulțumesc, iar acum că toate s-au liniștit, e timpul să trecem la treabă și să le arătăm tuturor că suntem Dinamo! Am ales cu sufletul, chiar dacă anumiți fani m-au contestat. Îi înțeleg, dar îi rog pe viitor să se uite la faptele noastre, ale jucătorilor de la Dinamo, și nu la declarațiile pe care le dau oamenii care sunt la cluburile rivale și vor să destabilizeze echipa.” Dan Nistor, căpitan Dinamo

Citește și:

Un fost dinamovist a ocolit iar „haita”. Va fi rivalul lui Clau-gol după ce au fost colegi

-->
Previous Un fost dinamovist a ocolit iar "haita". Va fi rivalul lui Clau-gol după ce au fost colegi
Next Cu cine va juca Dinamo în Cupa României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *