MUTARE ÎN LIGA 1 Un antrenor care a fost și pe lista lui Dinamo în toamnă, la Gaz Metan Mediaș


Perioadă de mercato și în rândul antrenorilor. După ce Mihai Teja i-a lăsat pe medieșeni descoperiți după plecarea lui la FCSB, șefii lui Gaz Metan au trebuit să găsească repede un înlocuitor. Culmea, un tehnician care a fost și pe lista lui Dinamo în această toamnă, dar și a formației finanțate de Gigi Becali. Este vorba despre Edward Iordănescu, care va avea putere maximă de decizie la Mediaș.

Gaz Metan e pe locul 7 în Liga 1 cu 28 de puncte.

Edward Iordănescu a fost destituit de la CFR Cluj la începutul acestui sezon. El le-a mai antrenat în cariera sa pe FCM Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia şi Astra Giurgiu. La CFR a prins doar 3 meciuri, dar a reuşit să câştige Supercupa României.

Ce spunea Dan Nistor într-un interviu doardinamo.ro despre Edi Iordănescu:

”Îmi place foarte mult Edi Iordănescu, am și lucrat cu el și cred că va face lucruri frumoase în fotbal. Edi e foarte apropiat de jucători, atât ca și vârstă, vorbește cu noi foarte mult, ne cheamă separat la el la anumite discuții, ne spune anumite lucruri legat de familie, de colegi, cred eu că asta adună echipa și face un grup unit. Am auzit că a fost la un pas să semneze cu Dinamo, dar ținând cont de trecutul lui și de istoria lui, probabil fanii nu aveau răbdare cu el, nu eram într-o situație prea bună atunci.”

Citește și:

Dan Nistor: ”Îmi iubesc comuna unde m-am născut, Rucăr. Mă mândresc că sunt un băiat de la țară”

-->
Previous Andrei Ivan, declarație INCREDIBILĂ despre Dinamo
Next Dan Nistor: ”Îmi iubesc comuna unde m-am născut, Rucăr. Mă mândresc că sunt un băiat de la țară”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *