Mutare importantă pentru Deian Sorescu


-->
Deian Sorescu a fost foarte nemulțumit la începutul acestui sezon pentru că s-a simțit păcălit de către cei din DDB referitor la salariile restante pe care le aveau jucătorii de recuperat. Căpitanul lui Dinamo și-a strigat public nemulțumirea și nici prestațiile sale la Dinamo n-au mai fost excelente după acel moment.

Sorescu avea de recuperat 24600 de euro de la Dinamo înainte de intrarea clubului în insolvență, conform gsp.ro. Fotbalistul n-a vrut să riște să piardă acești bani, așa că s-a înscris la masa credală în luna iulie.

Aici erau incluse salariul integral pe luna mai, adică 9.000 de euro, alți 8.100 de euro pentru perioada 1-27 iunie, plus bonusuri de performanță de 7.500 de euro.

Mai are de încasat 6000 de euro, dar e mai liniștit

Mijlocașul între timp s-a liniștit. DDB i-a dat în urma unui contract de cesiune de creanță încheiat pe 5 august 2021 nu mai puțin de 18600 de euro, adică salariile restante plus 1500 de euro o parte din bonurile de performanță pe care le avea de încasat.

Acum mai are de primit doar 6000 de euro, diferența pentru primele de joc pe care nu le-a încasat, dar slabe șanse să mai primească acești bani.

Citește și:

Florin Cîțu, măsuri pentru nevaccinați: ”Ca economia să nu fie închisă”

Previous Reacția lui Nicolae Badea după ce a discutat cu Rednic
Next Claudiu Niculescu: „Acesta este obiectivul lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *