Mutare importantă pe plan sportiv la Dinamo: ”Asta vrem”


Noul acționar al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a anunțat că are de gând să facă o mutare pe plan sportiv cât mai curând. Acesta a anunțat la emisiunea Dinamo 7/9 care este profilul omului pe care vrea să-l aducă la echipă.

”Chiar dacă vreau să ne organizăm și pe plan sportiv, nu avem cum să nu respectăm munca pe care a făcut-o Ovidiu. Ne dorim un director sportiv, este clar că mai devreme sau mai târziu, cel mai târziu la începutul stagiunii viitoare vom avea un director sportiv, cu care vom creona o strategie pe următorii trei ani.

Asta înseamnă că ne dorim ca de la anul Dinamo să producă fotbal, asta înseamnă un sistem integrat pentru o tipologie de joc, asta înseamnă că ne vom dori să avem niște jucătorii care să se integreze mentalității pe care noi vrem să o creem acolo, că vom dori să avem niște transferuri pentru viitor, nu pentru a pune o plombă undeva și chestiuni de ordin tehnic-sportiv vom putea să le detaliem după ce vom avea o echipă mai integrată.

Ne dorim un director sportiv care să fi făcut niște cursuri în domeniu, să fi avut niște experiențe care să-l ducă la capacitatea de a organiza aceste lucruri. Ne dorim să fie o persoană cu carismă, pentru că și asta este foarte important în cadrul lotului, acest lucru era singurul subtitut. Noi ne dorim să creeze o tipologie alături de antrenor, să poată să ducă pe fiecare jucător în parte în trendul lui maxim de dezvoltare, să aibă metodele lui. Să putem să trasăm împreună niște criterii pentru selecție ulterioară, să luăm niște decizii bazate pe niște principii implementate în fotbalul din afară”, a declarat Andrei Nicolescu.

Citește și:

5 motive pentru a vizita Egiptul

Previous Un patron din Liga 1, interesat de Dinamo
Next Implicarea lui Badea la Dinamo: ”Ne-am făcut o promisiune”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *