Mutare importantă la Dinamo


Dinamo pleacă luni spre primul cantonament al iernii deocamdată cu un singur transfer făcut, care nici acela încă nu este prezentat pe site-ul oficial al ”câinilor”.

Dinamoviștii au făcut însă o mutare importantă în staff-ul echipei. Au angajat un nou medic după ce Sabin Tudorache, cel care i-a luat locul doctorului Adrian Motoacă, care a plecat cu scandal de la Dinamo după ce s-a certat cu bucătarul echipei și l-a învinovățit pe Dusan Uhrin că bagă jucătorii pe teren nerefăcuți din puncte de vedere fizic.

Marian Pancea a mai lucrat la selecționata României Under 18 și la Federația Română de Rugby, iar de luni este noul doctor al lui Dinamo.

”Câinii” au lucrat mai bine de 17 ani cu un singur medic sportiv, Liviu Bătineanu. El a plecat după ce Florin Prunea, într-un război stupid cu Mircea Rednic, i-a reproșat acestuia că de ce mai ține legătura cu fostul antrenor. Fostul portar, care acum la rândul său va fi îndepărtat de la Dinamo, a contribuit la demisia medicului care a avut grijă de câini aproape două decenii.

Citește și:

ULTIMA ORĂ ”Câini” bucuroși. Au primit cea mai bună veste a săptămânii

-->
Previous ULTIMA ORĂ ”Câini” bucuroși. Au primit cea mai bună veste a săptămânii
Next Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, decizie importantă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *