Mutare importantă înainte de derby făcută de spanioli


Dinamoviștii trebuie să urce cât mai repede în clasament, având în vedere că în acest moment sunt pe locul 10, cu 5 puncte acumulate după 4 etape disputate. Cosmin Contra le-a explicat jucătorilor că deocamdată doar la asta trebuie să se gândească.

Jucătorii însă se gândesc și la salariile restante. În acest moment au două luni și aproape jumătate. Dar fotbaliștii deja nu mai sunt îngrijorați de când au venit spaniolii și mai ales Cosmin Contra. Antrenorul le-a promis că problemele financiare vor înceta în Ștefan cel Mare, doar că în acest moment Pablo Cortacero trebuie să se ocupe să stingă datorii urgente alea clubului din trecut.

Chiar dacă nu au fost anunțați exact când vor intra banii în conturi jucătorii au primit semnale de la birouri că un salariu va fi achitat săptămâna viitoare, înaintea derby-ului cu FCSB de sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00. Ceea ce va însemna că fotbaliștii vor primi un imbold înaintea celui mai important meci de până acum din actualul sezon.

Pablo Cortacero trebuie să facă urgent rost de bani. Conform înțelegerii cu Ionuț Negoiță, firma pe care o reprezintă trebuie să investească 1,5 milioane de euro în club până la 15 octombrie.

Citește și:

Tomas Mejias a dezvăluit unul dintre motivele principale pentru care a semnat cu Dinamo: ”Mi-au vorbit”

-->
Previous Cosmin Contra, aproape să aducă un nou fundaș
Next Giovanni Becali, detalii despre spanioli: ”Asta vor ei”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *