--> -->

Mutare genială la Dinamo


-->
Iuliu Mureșan, administratorul special al celor de la Dinamo, e apreciat de Dinu Gheorghe, fost conducător al multor cluburi importante din fotbalul românesc, pentru strategia adoptată. „Câinii” au trei antrenori cu licență PRO, iar leafa lor lunară e în jur de 3.000 de euro. Comparativ, Edi Iordănescu obține ca tehnician al FCSB un salariu de 15.000 de euro lunar.

Mai mult, dacă ne raportăm la suma care-i intră în cont lui Dan Petrescu la CFR Cluj rezultă o diferență de peste opt ori. Bursucul încasează 25.000 de euro în fiecare lună ca antrenor al formației din Gruia.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf are un venit lunar de 15.000 de euro la Universitatea Craiova.

Acum, Dinamo e antrenată de Sorin Colceag, cel care activa la echipa secundă (Liga 3), după despărțirea de Dario Bonetti. Ca secund îl are pe Iulian Mihăescu. În cadrul clubului, la Centrul de Copii și Juniori, e și Iulian Matei. Toți au licența PRO.

„Eu îl apreciez pe Iuliu Mureșan, pentru ceea ce a făcut acum. Să aduci trei antrenori, toți cu licență PRO, că sunt trei la Dinamo, e unul și la Centrul de Copii și Juniori. Deci un principal și doi secunzi și toți trei cu salariul de 1.000 de euro, cred că și mai puțin (n.red. – Iulian Mihăescu câștigă 3.500 de lei lunar)…800 de euro. Colceag are și el cam tot așa! Să ai trei tehnicieni cu licență PRO și să aibă toți sub 3.000 de euro…Bravo, Iuliu Mureșan!” a declarat Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Citește și:

De ce întârzie Tiago Lopes să semneze cu Dinamo

-->
Previous Noi detalii despre Bonetti: "El va rămâne antrenorul lui Dinamo”
Next Întâlnire importantă mâine pentru viitorul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.