Mutare făcută de șefi pentru meciul cu CFR


-->

Dinamo e pe loc retrogradabil și victoriile întâzie să apară momentan. Așa că meciul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională, este foarte importamt pentru dinamoviști. Astfel, șefii echipei au decis să micșoreze prețurile la bilete.

oră de disputare care i-a înfuriat pe susținătorii echipei bucureștene, considerând că este prea târziu, iar Dinamo a fost dezavantajată, în privința televizărilor, de la revenirea în Liga 1.

Ora de disputare i-a înfuriat pe susținătorii echipei bucureștene, considerând că este prea târziu, iar Dinamo a fost dezavantajată, în privința televizărilor, de la revenirea în Liga 1.

Roș-albii au meci în week-end cu CFR Cluj, formație care se luptă pentru titlu și în acest sezon. Într-un moment în care presiunea este maximă la adresa lui Ovidiu Burcă și a conducerii clubului.

Un bilet la Dinamo – CFR Cluj, de la 25 la 120 de lei

Marți, conducerea grupării a anunțat prețul biletelor pentru etapa de duminică, în condițiile în care este o confruntare esențială pentru „câini”. Astfel, conform informării clubului dinamovist, prețul tichetelor este între 25 și 120 de lei. Mai exact: 25 de lei – PCH, 35 de lei – tribuna 2 (inel 1), 80 de lei – VIP II și 120 de lei – VIP I.

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la Arena Națională. Abonații vor intra la meci pe baza invitației primite anterior (la meciul din 15 septembrie) pe e-mail.

Cu echipa lui Adrian Mititelu au fost ultimele două meciuri de pe Arena Națională. În campionat, scor 0-1, prețul biletelor a fost între 30 și 120 de lei, cu mențiunea că un tichet la peluze costa 30 de lei, iar la tribuna 2 (inel 1) costa 55 de lei.

Apoi, la partida de Cupă, cel mai ieftin bilet pus în vânzare de către club a fost de 45 de lei la tribuna 2 (inel 1).

Citește și:

Mircea Badea, după ce Guvernul a anunțat că vrea să elimine banii cash: ”Vor să controleze populația”

Previous Condiția lui Ionuț Lupescu ca să vină la Dinamo
Next Clauza incredibilă a căpitanului Lucas Alves

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *