Mutare de ultimă oră la Dinamo


-->

Dinamo a renunțat la un fotbalist care a pus umărul la calificarea lui Dinamo în Liga 1. Alexandru Pop, 30 de ani, a contribuit prin două reușite spectaculoase la revenirea „câinilor” în prima divizie este de miercuri atacantul Concordiei Chiajna, scrie gsp.ro.

Fotbalistul n-a mai prins nici măcar lotul roș-albilor în prima divizie, fiind permanent doar spectator la meciurile lui Dinamo, dar de miercuri îl așteaptă o nouă experiență în cariera lui. Conform Fanatik, Pop va semna cu Concordia Chiajna, echipă ce și-a propus din nou promovarea în primul eșalon.

”Momentan, doar am ajuns la un acord de principiu. Mâine (n.r.- miercuri), poate reușim să primim actele și să parafăm înțelegerea. Ne-am înțeles și cu jucătorul, și cu clubul Dinamo, dar e nevoie de acte.

Ne-am dorit un fotbalist român, l-am adus. Cunoaște foarte bine campionatul și detaliile lui. Alex a făcut pregătirea la zi cu Dinamo, poate să ajute oricând Concordia. Mai avea un an de contract cu Dinamo. Va fi transfer la Chiajna, definitiv”, a explicat conducătorul Chiajnei, pentru GSP.ro.

Citește și:

Victor Vlad Cornea, despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Sunt mai liniștit pe teren”

Previous Eșec. Anunțul acționarilor lui Dinamo
Next Investitori interesați de Dinamo. Ce îi ține departe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *